Perheaikaa.fi


Väestöliitto

Näytä sivu

Perheaikaa.fi on Väestöliiton verkkopalvelu, joka tuo vertaistuen ja asiantuntija-avun kotisohvallesi. Palvelu on suunnattu kaikille lasta suunnitteleville ja odottaville sekä lapsiperheiden vanhemmille. Tavoitteena on tarjota tukea vanhemmille murrosvaiheessa parista perheeksi, tukea vanhempia omassa vanhemmuudessa ja vahvistaa parisuhdetta.

Linkki taltioituihin luentoihin: https://www.perheaikaa.fi/nettiluennot/

Perheaikaa.fi palvelussa on useita erilaisia toimintoja, joiden kautta voit saada sekä asiantuntijoiden ohjausta että vertaistukea. Palvelun toimintoja ohjaavat Väestöliiton ammattilaiset ja Väestöliiton kouluttamat vapaaehtoiset. Perheaikaa.fi tarjoaa perinteisiä keskustelupalstoja, reaaliaikaisia live-chatteja, pidempikestoisia suljettuja nettiryhmiä, prosessimuotoisia oma-apukursseja sekä vuorovaikutteisia nettiluentoja. Sivustolla on tarjolla myös paljon erilaista tutkimukseen perustuvaa tietoa videoiden, artikkeleiden ja vinkkien muodossa.

Perheaikaa.fi -verkkopalvelu on asiantuntijavetoinen sekä luotettava ja näin ollen ainutlaatuinen verkkopalvelu perheille. Voit käyttää palvelua täysin anonyymisti ja maksutta, myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

Verkkopalvelun toteuttamisessa on kahdeksan perhejärjestöä, jotka tuovat esiin perheiden monimuotoisuutta.

Kumppanit ovat Suomen Monikkoperheet ry, Suomen Uusperheellisten Liitto ry, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry, Familia ry, Sateenkaariperheet ry, Adoptioperheet ry Miessakit ry ja Äimä ry.