Skillilataamo


Innostun liikkumaan/CP-liitto

Näytä sivu

Skillilataamo on maksuton verkkopalvelu, joka tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtäväkortiston liikunnan lisäämiseen ja motoristen perustaitojen harjoitteluun. Skillikorteista löydät harjoitteita kehittämään monipuolisesti perusliikkumistaitoja. Valitse yksittäisiä kortteja tai valmiita korttisettejä Skillikoriisi, tallenna ja tulosta käyttöön.

Skillilataamo avattiin vuonna 2015 sisältäen vinkkejä perusopetukseen. Syksyllä 2017 on avattu uusi osio varhaiskasvatusikäisten lasten liikuttamiseen. Harjoitteissa huomioidaan erityisesti ne lapset,joilla on motoriikan oppimisvaikeus tai lievempiä motoriikan haasteita.

Skillikortit on jaettu kategorioihin motoristen perustaitojen jaottelun mukaan. Kategoriat ovat liikkumistaidot, tasapainotaidot ja välineen käsittelyttaidot. Näytettävät taidot ovat motoristen perustaitojen sisältämiä yksittäisiä taitoja, kuten hyppääminen, heiluminen tai työntäminen.

Innostun liikkumaan -hanke on vähän liikkuvien lasten asialla! Toiminnassa huomioidaan erityisesti ne lapset, joilla on motoriikan oppimisvaikeus tai lievempiä motoriikan haasteita.