Voimavarapeili-parisuhdepeli


Perheen parhaaksi, Parisuhdekeskus Kataja, 2017.

Näytä sivu

Voiravarapeili on lapsiperheen vanhempien parisuhdepeli. Voimavarapeilissa arvioidaan vastaustesi perusteella omia voimavarojasi ja parisuhteesi tilannetta juuri nyt.

Voimavarapeili näyttää sinulle 20 kysymystä. Tehtävänäsi on valita elämäntilanteeseesi juuri nyt sopivimmat väittämät. Testin lopussa näet, mikä on voimavaratilanteesi parisuhteessasi. Voit myös tilata sähköpostiisi Parisuhdekeskus Katajan asiantuntijoiden laatiman Voimavarakirje, joka perustuu Voimavarapeilissä tekemiisi valintoihin.

Parisuhdeasioiden äärelle pysähtyminen ja parisuhdetoimintaan osallistuminen vaikuttaa positiivisesti koko perheen hyvinvointiin. Perheen parhaaksi -toimintaan osallistuneen sanoin: ”Tää on tällainen elämäntapa- tai asennemuutos, kyllä se aika pysyvänlaatuisia muutoksia tuo. Mahdollisuus on, että kantaa läpi elämänkin. Jos oltais kymmenen vuotta aikaisemmin menty oltaisiin voitu aika monelta konfliktilta välttyä.”

Voimavarapeili on kehitetty Parisuhdekeskus Katajassa ja sen sisältö perustuu Katajan pitkään kokemukseen parisuhdeasioiden parissa.

Perheen parhaaksi tarjoaa pitkäaikaissairaiden, vammaisten ja muuta erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille mahdollisuuden osallistua parisuhteen hyvinvointia vahvistaviin tapahtumiin, saada vertaistukea ja oppia lisää parisuhteemoista. Toimintaan osallistuminen ei edellytä mitään tiettyä diagnoosia, eikä jäsenyyttä missään järjestössä.