Vammaisperheiden monipalvelukeskuksen toiminta

Jaatinen, vammaisperheiden monitoimikeskus ry

Toiminta on jatkuvaa.

Miksi?

Vammainen lapsi on yhtä arvokas kuin kuka tahansa lapsi. Vammaisella lapsella ja hänen perheellään on samat ihmisoikeudet kuin kenellä tahansa ihmisellä. Yhdenvertaisuus ei kuitenkaan aina toteudu käytännössä.

Mitä?

Jaatinen kutsuu vammaisen lapsen läheiset ja ammattilaiset jakamaan tukea, tietoa, ideoita ja iloa ilman diagnoosi- tai asuinkuntarajoja. Tarkoituksena on vammaisperheiden omien voimavarojen ja ilon löytäminen toinen toistaan tukien ja yhdessä toimien.

Miten?

Jaatinen mahdollistaa perheiden kohtaamisen, välittää tietoa, kokoaa arjen vinkkejä ja järjestää monenlaista toimintaa. Perheiden omalle toiminnalle Jaatinen tarjoaa foorumeita internetissä ja Majalla, vammaisperheiden monitoimikeskuksessa. Maja on kaikkien vammaisperheiden omaa tilaa, kohtauspaikka ja yhteinen olohuone. Internetissä Jaatinen ylläpitää vinkkisivusto Jaatiswikiä ja keskusteluryhmiä ja toteuttaa verkkoluentoja yhteistyössä muiden vammaisjärjestöjen kanssa.

Missä?

Toiminta on valtakunnallista ja jatkuvaa. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan vammaisperheiden monitoimitilaan ovat kaikki tervetulleita diagnoosista tai asuinkunnasta riippumatta.

Yhteystiedot:

Toiminnanjohtaja
Miina Weckroth
[email protected]
p. 041 5383032

Käyntiosoite:
Vellikellonpolku 1,
00410 Helsinki

Postiosoite:
Parivaljakontie 6,
00410 Helsinki

www.jaatinen.info